Göteborg, Malmö och Norrköping

Göteborg, Malmö och Norrköping är alla storstäder där vi har samarbetspartner och du kan göra gratis hörseltest. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret kontakta oss så hör en hörselexpert av sig till dig under dagen. 

Göteborg, Malmö och Norrköping gratis hörseltest

Bor du i Göteborg, Malmö eller Norrköping och funderar på att göra ett hörseltest så är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss. Vi är Sveriges största hörselbokningsföretag och kommer se till att du får göra ett hörseltest efter att du bokat en tid med någon av våra audionomer. Det är fundamentalt att du gör ett hörseltest om du misstänker att något inte står rätt till med dig hörsel. Vi har mycket trevliga samarbetspartners i Göteborg, Malmö och Norrköping som kommer ta väl hand om dig.

Kontakt oss om hjälp med hörseltest

Det är så populärt att boka genom oss att vi inte har möjlighet att svara på telefon. Därför ber vi dig att göra en intresseanmälan vi vårt kontaktformulär för att du ska få ett hörseltest gratis. Vi hoppas att du har överseende med detta och att det ska gå bra när du träffar någon av våra audionomer.

goteborg malmo norrkoping