Hörseltest i Växjö, Varberg, Västerås och Vällingby

I Växjö, Varberg, Västerås och Vällingby så erbjuder vi dig gratis hörseltest och konsultation om du går genom oss.

Hur gör jag för att få detta gratis i Växjö, Varberg, Västerås och Vällingby?

För att gå gratis hörseltestVäxjö, Varberg, Västerås och Vällingby där vi har våra samarbetspartners så behöver du bara göra en sak. Det är att fylla i några av våra kontaktformulär här på hemsidan. Sedan kommer du under dagen bli kontaktad av en audionom / hörselexpert som i samråd med dig kommer boka en tid för konsultation och hörseltest.

Hur går hörseltestet och konsultationen till?

När du väl bokat ett besök hos din audionom så kan man säga att du kommer gå igenom tre olika saker. Först så har audionomen som en liten intervju med dig för att ta reda på alla förutsättningar gällande dig och din hörsel. Sedan får du göra en sk. screening som innebär att adionomen mäter din hörsel på ett speciellt sätt mer åt det fysiska hållet och själva örat. Sist men inte minst så kommer du få genomgå ett hörseltest där man ser eventuella hörselskador eller hörselnedsättningar. Det är oftast inte så men visar det sig att du har det så finns fantastiska hörselhjälpmedel eller hörhjälpmedel att tillgå. I många fall blir din hörsel i stort sätt återställd. Välkommen att kontakta oss om du bor i någon av områdena Växjö, Varberg, Västerås och Vällingby.

 

Ps om du inte visste det så har vi hörseltest 2, 3, 4, 5 åring. Det trodde du kanske att det inte gick men det går alldeles utmärkt att göra hörseltest på barn.

 

Växjö, Varberg, Västerås och Vällingby